Over ons

Op een voormalig boerenerf waar de familie Theunissen een bestaan had van aardbeien, frambozen, moestuin planten, aardappel handel en niet te vergeten de 300 pruimenbomen hebben al vele passanten en vaste gasten mogen genieten van de rust en de heuvelachtige omgeving van Groesbeek. Het kamperen in de stacaravan komt in de mode en deze ontwikkeling ziet de familie Theunissen als een uitdaging om hun 2 hectare met fruit, groenten en pruimenbomen om te toveren in een gezellige familie camping.

Na vele jaren strijd te hebben gevoerd met de gemeente is in 1983 toch goedkeuring verkregen om een camping te beginnen. Over de naam van de camping hoefde ze niet lang na te denken.

Dit gedeelte in Groesbeek heet de "Lubert" en de naam van de camping was dan ook snel geboren.
Rein en Marie Theunissen zijn de grondleggers van camping de Lubert.

Na het overlijden van Marie en Rein hebben wij Erik en Hester in juni 2010 besloten om de camping voort te zetten.  In oktober/november 2012 is de camping voorzien van een nieuw waterleidingnet dat voldoet en de huidige normen. Ook is de stroomvoorziening geheel vervangen en verhoogd naar 16 AmpĂ©re per aansluiting en is er inmiddels overal WiFi verkrijgbaar op het terrein.

Dat de camping goed in smaak valt, blijkt wel uit het feit dat er nu nog steeds verschillende gasten van het eerste uur verblijven.
De rust, vrijheid en Groesbeek zijn goud waard en dit hopen wij nog jaren lang met u te kunnen delen.

We hopen u een keer op camping de Lubert te mogen verwelkomen!

Neem gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Erik en Hester